Joulu tulee taas. Joulu on yksi lempiajankohdistani, rakastan jouluruokaa ja lahjoja. Tykkään aivan valtavasti autella äitiäni ruokien laitossa, ja lahjojen jako hetki on mahtavaa. On hauska nähdä kun muut tulevat iloisiksi heille ostamistani lahjoista ja on hauska saada itse lahjoja. :) Tänäkin vuonna olen taas menossa vanhempieni luo. Meillä ei oikeastaan koskaan ole mitään suurempia sukujuhlia jouluna ollut. Olemme ihan perheen kesken olleet. Tänä jouluna kuitenkin siskoni poikaystäväkin liittyy seuraamme. Olemme siis vanhempamme, he ja.. minä.. Yksin, niinkuin aina.

Joulusta ei tee tänä vuonna ainakaan hauskempaa sekään että vanhempani ovat eroamassa koska isälläni on uusi nainen. Istu nyt sit siinä viettämässä yhteistä "perhe" joulua kun perhe on hajoamassa. Aion kuitenkin yrittää, ruoka tulee silti olemaan hyvää ja lahjat kivoja. :) Olisi vain kiva jos minullakin olisi joku mies. Ensi jouluna varsinkin. Silloin on vielä pahemmat paikat kun vanhempani siihen mennessä jo asuvat erillään. Valitse nyt sitten kumman luo menisi ettei loukkaa kumpaakaan.

Jos ei minulla ole ensi vuonna miestä jonka kanssa tai jonka perheen luona voisi viettää joulua, niin ehkä vietän oikein kunnon sinkku joulun. Kaveriporukka kokoon, vähän jouluruokaa ja ehkä lahjat toisillemme, sitten bileet pystyyn.